Έξυπνες λύσεις μέσω ανταλλαγής και ανακύκλωσης παιδικών ειδών!

Αποτελεί γενική παραδοχή στους κύκλους της αγοράς ότι παρά τις περιόδους κρίσης ή οικονομικής στενότητας που μπορεί να διανύει μια κοινωνία τα καταστήματα πώλησης παιδικών ρούχων και αξεσουάρ είναι αυτά που επιδέχονται

τη μικρότερη πτώση στους τζίρους τους κι αυτό επειδή όλοι είναι διατεθειμένοι να στερηθούν μικρές ή μεγάλες πολυτέλειες αρκεί τα παιδιά τους να μη στερηθούν ποιότητα, ψυχαγωγία και χαρά κατά την ανάπτυξη τους.
Παρατηρήθηκε και στη χώρα μας ακόμα ότι στους καιρούς της ευδαιμονίας και του καταναλωτισμού, υπήρξε ασυδοσία στα έξοδα για τα παιδικά είδη. Συνηθίσαμε να ψωνίζουμε στα παιδιά μας τα πιο επώνυμα, τα πιο ακριβά και πολλές φορές χωρίς να υπολογίζουμε ότι όλα αυτά τα αντικείμενα γρήγορα θα καλούμασταν να τα αλλάξουμε, δεδομένου ό

swap

τι τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, επομένως  δεν προλαβαίνουν καν να « παλιώνουν»  τα ρουχαλάκια και τα παπουτσάκια τους. Καταλήξαμε λοιπόν να γεμίζουμε αποθήκες με αντικείμενα που έμειναν στα αζήτητα, έχοντας χάσει την αξία τους.

Όλα αυτά συνέβαιναν μέχρι σήμερα, που οι προσταγές της εποχής έφεραν ξανά στο προσκήνιο τις παλιές μας συνήθειες, που οι μεγαλύτεροι από μας μπορούν εύκολα να ανακαλέσουν στη μνήμη τους, κατά τις οποίες τα μικρότερα παιδιά μιας οικογένειας, σπάνια φορούσαν καινούργια ρούχα, αλλά περνούσαν στην κατοχή τους αυτά των μεγαλύτερων αδερφών τους και ξαδέρφων που καθώς αναπτύσσονταν δεν χρειάζονταν πια. Ή όλοι θυμόμαστε να ανταλλάσσουμε τα παιχνίδια που βαριόμασταν και δεν θέλαμε να παίξουμε πια, με τα αντίστοιχα των φίλων μας, προκειμένου να τα ανανεώνουμε.

Πλέον υπάρχουν καταστήματα και φορείς που αναλαμβάνουν να κάνουν επίσημα τη συγκέντρωση, ανταλλαγή ή και πώληση των παιδικών ειδών. Οικογένειες μπορούν να πουλήσουν, να ανταλλάξουν ή και να χαρίσουν κούνιες, μαρσίπους, κρεβατάκια, καρεκλάκια φαγητού, ρουχαλάκια,  που είναι ολοκαίνουργια, αλλά τους δεσμεύουν χώρο αφού δε τους χρειάζονται πια, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχουν οικογένειες που τους είναι αναγκαία. Ένα από αυτά είναι το «2φορές κι έναν καιρό», που συνεργάζεται με τη διαδικτυακή πλατφόρμα ανταλλαγών tradeNOW και να πως μας αυτοσυστήνονται:

Τι είναι το “2 φορές κι έναν καιρό”;advLogo_2fores
Είμαστε το πρώτο κατάστημα με επιλεγμένα επώνυμα μεταχειρισμένα βρεφικά & παιδικά προϊόντα στην Ελλάδα!

 

Όλοι εμείς οι γονείς γνωρίζουμε πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά και πόσο γρήγορα αλλάζουν και οι ανάγκες τους. Το “2 φορές κι έναν καιρό” δημιουργήθηκε για όλους εσάς που:

  • Θέλετε για το παιδί σας το επώνυμο, το ποιοτικότερο, το καλύτερο, σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές!
  • Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο και να συμμετάσχετε σε μια νέα αντίληψη η οποία καταπολεμά τον υπερκαταναλωτισμό και το εμπόριο φθηνών και κακής ποιότητας προϊόντ
   ων.
  • Θέλετε να ξεφορτωθείτε ό,τι δεν χρειάζεστε πια και καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο στη ντουλάπα σας και στην αποθήκη σας
  • κερδίζοντας ταυτόχρονα χρήματα!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Μπείτε τώρα στο www.2fores.gr και βρείτε τα πάντα για το παιδί σας: second hand παιδικά, ρούχα, βρεφικά ρουχαλάκια, καροτσάκια, καρεκλάκια φαγητού, καρεκλάκια αυτοκινήτου, παρκοκρέβατα, παπουτσάκια, παιχνίδια, βιβλία, μάρσιποι, καλαθούνες, λίκνα, αλλαξιέρες, ενδοεπικοινωνίες, θήλαστρα, αποστειρωτές, θερμαντήρες, relax, στράτες.

Ό,τι χρειάζεστε για το παιδί σας έως και 90% φθηνότερα από την κανονική τιμή αγοράς.
Σαν… καινούργια!

Θέλετε να μας γνωρίσετε από κοντά;
Ελάτε στο ανακαινισμένο κατάστημά μας στην Άνω Γλυφάδα – Πέλλης 24 & Γούναρη

adv1l_2fores

 

Μια μανούλα που μας επισκέφθηκε…

Και μην ξεχνάτε: Τα προϊόντα μας είναι μοναδικά! Και τα περισσότερα από αυτά είναι τόσο δημοφιλή που πωλούνται σχεδόν αμέσως!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να έρθετε στην παρέα των χιλιάδων φίλων μας σε όλη την Ελλάδα και να ενημερώνεστε άμεσα για τις νέες μας παραλαβές!
Για τους φίλους της tradeNOW   όλα μας τα προϊόντα μας μπορείτε να τα αγοράσετε 10% φθηνότερα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 

Στη σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας συμπληρώστε τον παρακάτω κωδικό στο πεδίο: “Συμπληρώστε κωδικό έκπτωσης”

PCADV11310

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 21 Οκτωβρίου!

Εάν ενδιαφέρεστε να μας φέρετε πράγματα προς πώληση, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στα 2155550015 και 6943462957 ή να κάνετε κλικ εδώ 

 

 Leave a Reply