Εσείς και η tradenow, μαζί για το Πάσχα

Το Πάσχα είναι η κατ’ εξοχήν γιορτή των παιδιών. Τα Χριστούγεννα όλοι ανταλλάσσουν δώρα μεταξύ τους, αλλά το Πάσχα τα παιδιά έχουν την τιμητική τους. Με τη λαμπάδα του νονού και της νονάς συνήθως έρχονται παιχνίδια, ρούχα, βιβλία και άλλα δώρα για τους μικρούς. Θα έλεγε κανείς ότι είναι αναμενόμενο, ένα δικαίωμα των παιδιών και τίποτα δεν πρέπει να τους στερήσει τη χαρά αυτή.

Όμως ποτέ τα παιδάκια δεν είχαν την ίδια τύχη και τα ίδια δικαιώματα. Η κρίση επέτεινε τις διαφορές αυτές  ακόμα περισσότερο και η κοινωνία καλείται να τις γεφυρώσει, αποκαθιστώντας το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών.

Η ΜΚΟ «Μαζί για το Παιδί» είναι μία ένωση μη κερδοσκοπικών σωματείων που έχει σκοπό να στηρίξει τα παιδιά όλων των ηλικιών με όλους τους δυνατούς τρόπους. Η tradenow, η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα ανταλλαγών, θεωρεί την κοινωνική προσφορά επιβεβλημένη και με χαρά συμμετέχει στην προσπάθεια!

Προφανώς μέσα στα χιλιάδες προϊόντα που βρίσκονται στην πλατφόρμα, μπορείτε να βρείτε τα δώρα που θα κάνετε αυτό το Πάσχα. Όμως η συνεισφορά μας δεν σταματά εκεί: για κάθε ανταλλαγή που θα κάνετε, η tradenow θα δωρίζει 2 πόντους στην ΜΚΟ «Μαζί για το Παιδί» για την κάλυψη των αναγκών των σωματείων – μελών της ένωσης. Αν θέλετε, μπορείτε να συνεισφέρετε και άμεσα, δωρίζοντας πόντους απευθείας στην ένωση. Μέσω της tradenow για κάθε 10 πόντους που δωρίζετε, η ένωση “Μαζί για το παιδί” θα σας στέλνει 5 πολύχρωμα βραχιολάκια – φορέστε τα με περηφάνια ξέροντας ότι καθένα αντιπροσωπεύει ένα χαμόγελο στα χείλη ενός μικρού παιδιού την ώρα που ανοίγει το δώρο του Πάσχα.

Καλές γιορτές λοιπόν κι ας κάνουμε τις ημέρες αυτές λίγο πιο λαμπερές, λίγο πιο τρυφερές ανταλλάσσοντας και προσφέροντας!Leave a Reply