Ο κόσμος των ανταλλαγών

tradenow

New brand identity

> Ανταλλαγή – H πιο παλιά και η πιο νέα μέθοδος εμπορίου! Ανθρώπινη, ευχάριστη, απλή. Σε άνοδο σε όλο τον κόσμο-από την Αμερική μέχρι την Ελβετία!- τώρα βρίσκει ακόμα περισσότερους φίλους και στην χώρα μας.

> Η tradenow είναι η σύγχρονη, Ελληνική πλατφόρμα ανταλλαγών με καινοτομική τεχνολογία. Απόλυτα ασφαλής και εύκολη, είναι ο σύγχρονος τρόπος να δίνεις αυτά που έχεις και να παίρνεις αυτά που θέλεις! Είναι μια κοινότητα ιδιωτών, ελεύθερων επαγγελματιών και εταιρειών που αντιλαμβάνεται την αξία του αντιπραγματισμού σε οποιαδήποτε οικονομική συγκυρία και την αξιοποιεί μέσα από την πλατφόρμα της tradenow.

> Η tradenow πήγε στη Silicon Valley ως startup, ξεχώρισε στην παγκόσμια συνάντηση Web Summit του Δουβλίνου, κέρδισε βραβεία σε Ελλάδα και Κωνσταντινούπολη και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ευρωπαϊκή startup σκηνή!

> Και σαν ανθρώπινος οργανισμός που είναι, η tradenow εξελίσσεται. Πέρασε την περίοδο των δοκιμών και των αναβαθμίσεων, “έδεσε” σαν ομάδα, αγκαλιάστηκε από δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και εκατοντάδες επιχειρήσεις που βάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο δίκτυο της, και τώρα βγαίνει με την καινούργια της ιστοσελίδα και το νέο της σήμα -δυο απλά βέλη που συναντιούνται- ένα “θέλω” κι ένα “έχω”- όπως απλός είναι και ο τρόπος για να αρχίσει κανείς τις ανταλλαγές!

Σας περιμένουμε όλους στον κόσμο των ανταλλαγών!

Enjoy trading!Leave a Reply