Οι καιροί αλλάζουν. Αλλάξτε μαζί τους. Τρέξτε μαζί μας.

Νοέμβριος 2012 – Κλασικός Μαραθώνιος

Δεκέμβριος 2014 – TheTOC Merrython

Δύο events, δύο δρόμοι, πολλές διαδρομές…

merrython

Πριν από δύο περίπου χρόνια, η tradenow επέλεξε τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας για να ξεκινήσει την πορεία της στην αγορά. Δεν ήταν τυχαίο. Από τη μία πλευρά, μία νεοφυής επιχείρηση, μία νέα ιδέα με πανάρχαιες ρίζες, μία ομάδα νέων Ελλήνων . Κι από την άλλη, η επιτομή της Ελλάδας, το πρότυπο της επιμονής , ο υπέρτατος αγώνας.

H tradenow δεν σταμάτησε όταν έκοψε το νήμα στο Μαραθώνιο. Συνέχισε να τρέχει, συνέχισε να αγωνίζεται και να θέτει συνεχώς νέους στόχους. Και σήμερα, δύο χρόνια μετά, επιλέγει άλλη μία διαδρομή, το Merrython του TheTOC, για να δείξει στον κόσμο το νέο της πρόσωπο και να χαρίσει πλούσια δώρα.

Το TheTOC Merrython, μία διαδρομή 5 χιλιομέτρων με τα έσοδα να διατίθενται στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα και στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, είναι μία γιορτή συμπαράστασης προς λιγότερο τυχερούς συνανθρώπους μας. H tradenow, πιστή στην εταιρική κοινωνική της ευθύνη, υποστηρίζει την προσπάθεια αυτή και παράλληλα δίνει την ευκαιρία σ’ αυτούς που θα συμμετάσχουν να λάβουν αναμνηστικά δώρα, ενώ τους περιμένουν και 50 Trade Points(αξίας 50 ευρώ) για χρήση στην πλατφόρμα της tradenow.

Οι μέρες των γιορτών προσφέρονται για κάτι διαφορετικό. Μία αλλαγή από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα της δύσκολης πραγματικότητας που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον καλό μας εαυτό. Υγεία και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο είναι ο τρόπος με τον οποίο το TheTOC Merrython και η tradenow προωθούν αυτή την αλλαγή. Είναι μία ευκαιρία για όσους αναρωτιούνται με ποιο τρόπο μπορούν να συνδράμουν το κοινωνικό σύνολο, ενώ παράλληλα βοηθούν τον ίδιο τους τον εαυτό συμμετέχοντας σε μία μεγάλη γιορτή.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 9:00 στο Golden Hall για να τρέξουμε παρέα για τους συνανθρώπους μας και να γιορτάσουμε μαζί, με υγεία και αλληλεγγύη τις ημέρες αυτές. Γιατί η tradenow δεν φέρνει μόνο την ανταλλαγή στον 21ο αιώνα, αλλά και την ελπίδα, το χρώμα, τα δώρα και το χαμόγελο. Ας τρέξουμε λοιπόν κι ας αφήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να μας αγγίξει!

 Leave a Reply