Βρείτε αυτό που ψάχνετε και ανταλλάξτε το στο www.tradenow.gr

Η αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών που έχουμε ανάγκη και τα οποία επιθυμούμε να ανταλλάξουμε είναι μία από τις βασικές λειτουργίες για τους χρήστες – μέλη της πλατφόρμας της tradeNOW.

Είναι λογικό! Σπάνια μπαίνει κάποιος να “χαζέψει” σε ένα ιστότοπο που μπορεί να βρει προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς να έχει μία, έστω γενική, ιδέα του τι ψάχνει, τι έχει ανάγκη. Έτσι λοιπόν λειτουργούν και οι χρήστες της δικής μας υπηρεσίας.

Πώς μπορώ να ψάξω προϊόντα και υπηρεσίες στο site ανταλλαγών της tradeNOW; 

Πρώτη και πιο προφανή μας επιλογή είναι η αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών, που οι υπόλοιποι χρήστες και εταιρείες έχουν δηλώσει ότι ΕΧΟΥΝ προς ανταλλαγή.

Ξεκινάμε:

Βήμα 1. (Προαιρετικά:) Επιλέγουμε κατηγορία, αν θέλουμε να περιορίσουμε την αναζήτησή μας.

Επιλογή κατηγοριών προϊόντων και υπηρεσιών

Επιλογή κατηγοριών προϊόντων και υπηρεσιών

Βήμα 2. Γράφουμε στο πεδίο αναζήτησης λέξη ή λέξεις που περιγράφουν αυτό που ψάχνουμε.

Αναζήτηση προϊόντων για ανταλλαγή

Αναζήτηση προϊόντων για ανταλλαγή

Βήμα 3.  Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στη σελίδα με τα αποτελέσματα αναζήτησης. Εδώ βλέπουμε όλα τα προϊόντα που ταιριάζουν με τις λέξεις κλειδί που έχουμε επιλέξει στην αναζήτησή μας.

Αποτελέσματα αναζήτησης προϊόντων για ανταλλαγή

Αποτελέσματα αναζήτησης προϊόντων για ανταλλαγή

Αυτή είναι η βασική λειτουργία της αναζήτησης στο www.tradenow.gr, για όποιον θέλει να αναζητήσει προϊόντα και υπηρεσίες, τα οποία μπορεί να αποκτήσει με ανταλλαγή.

Υπάρχουν όμως κι άλλοι τρόποι για να βρει κανείς προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από το www.tradenow.gr.

Ένας από αυτούς είναι τα πιο δημοφιλή προϊόντα – υπηρεσίες, όπως προβάλλονται από την κεντρική σελίδα του site ή την κεντρική σελίδα κάθε κατηγορίας ή υποκατηγορίας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα για ανταλλαγή

Δημοφιλέστερα προϊόντα για ανταλλαγή

Η συγκεκριμένη περιοχή στο site είναι η πιο εύκολη λύση για έναν trader που θέλει λίγη βοήθεια και έμπνευση για να πάρει ιδέες σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που θα μπορούσε να αποκτήσει από άλλα μέλη της tradeNOW.

Δεν “ψάχνουμε” μόνο με αναζήτηση, όμως! Υπάρχει και η περιήγηση, στις διάφορες κατηγορίες και υποκατηγορίες του site, μέσα από τις οποίες μπορούμε να βρούμε ενδιαφέροντα αντικείμενα για ανταλλαγή, που ενδεχομένως να μην είχαμε ιδέα ότι θα μπορούσαμε να βρούμε σε ένα ελληνικό site ανταλλαγών ή  να μην γνωρίζαμε καν ότι θέλαμε να αποκτήσουμε! :)

Στην κεντρική σελίδα του www.tradenow.gr υπάρχει το μενού με τις κατηγορίες, που μας οδηγεί σε αυτή της επιλογής μας. Σε κάθε κατηγορία υπάρχει η δυνατότητα ταξινόμησης των προϊόντων με βάση δύο κριτήρια: “αυτά που προστέθηκαν πιο πρόσφατα” και “τα δημοφιλέστερα”.

Κατηγορίες προϊόντων για ανταλλαγές

Κατηγορίες προϊόντων για ανταλλαγές

 

Άλλος ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να βρω προϊόντα και υπηρεσίες που ενδεχομένως να με ενδιαφέρουν είναι η υπηρεσία αντιστοίχισης προϊόντων της tradeNOW.

Τι είναι η υπηρεσία αντιστοίχισης προϊόντων;

Η υπηρεσία αντιστοίχησης προϊόντων και υπηρεσιών της tradeNOW προτείνει στους χρήστες μας διάφορα προϊόντα που ταιριάζουν με αυτά που καταχώρησαν και διαθέτουν για ανταλλαγή (τι ΕΧΩ). Οι σύνθετοι αλγόριθμοι που χρησιμοποιεί η εν λόγω υπηρεσία μας αναλαμβάνουν να σας βρουν προϊόντα σχετικά με τις ανάγκες σας.

Πού βρίσκω την υπηρεσία αντιστοίχισης προϊόντων;

Όσοι έχετε καταχωρήσει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία που διαθέτετε για ανταλλαγή (τι ΕΧΩ), θα μπορείτε να δείτε προτάσεις από την tradeNOW στην σελίδα “Συναλλαγές – Οι αντιστοιχίσεις μου” (φώτο) και στην αρχική σελίδα του λογαριασμού “Αποτελέσματα Αναζήτησης

Υπηρεσία αντιστοίχησης προϊόντων και υπηρεσιών

Υπηρεσία αντιστοίχησης προϊόντων και υπηρεσιών

Όπως βλέπουμε η εύρεση προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από την πλατφόρμα ανταλλαγών της tradeNOW είναι μία αρκετά απλή και εύκολη υπόθεση. Έχουμε διάφορους τρόπους για να βρούμε αυτό που ψάχνουμε, είτε μόνοι μας, είτε με την βοήθεια των προτάσεων από την ίδια την πλατφόρμα.

Τελειώσαμε;

Χμ όχι!

Η tradeNOW σου δίνει τη δυνατότητα να δηλώσεις ακριβώς το προϊόν ή την υπηρεσία που ΘΕΛΕΙΣ, ώστε να μπορέσει η κοινότητα των χρηστών – μελών της να δει την ανάγκη σου και να φροντίσει να την καλύψει.

Είναι ένας ιδανικός τρόπος για να βρεις 100% στοχευμένες στις ανάγκες σου υπηρεσίες και προϊόντα. Γίνε σαφής και περιγραφικός και περίμενε τους υπόλοιπους traders να σε προσεγγίσουν.

Δήλωσε τι θέλεις να ανταλλάξεις

Δήλωσε τι θέλεις να ανταλλάξεις

Τα ΘΕΛΩ σου προβάλλονται από το αντίστοιχο τμήμα (section) του www.tradenow.gr.

Προϊόντα που ΘΕΛΩ να ανταλλάξω

Προϊόντα που ΘΕΛΩ να ανταλλάξω

Και να μην ανταλλάσει λοιπόν κάποιος trader αυτό που ψάχνετε, δηλώστε μόνοι σας τι είναι αυτό και αυξήστε κατά πολύ τις πιθανότητες για μία win win ανταλλαγή!!!Leave a Reply