Χριστούγεννα: ημέρες προσφοράς – ημέρες ανταλλαγής

 

christmas_spiritΗ Tradenow έβαλε την ανταλλαγή στη ζωή μας πριν από τρία χρόνια κι έκτοτε η κοινότητα των μελών μας μεγαλώνει διαρκώς. Αυτή την εορταστική περίοδο επιβραβεύουμε εσάς που πιστέψατε στην ιδέα της ανταλλαγής, την κάνατε πράξη και κερδίζετε καθημερινώς μέσω της πλατφόρμας. Σ’ εσάς χρωστάει την επιτυχία της η Tradenow και εσάς έρχεται να ευχαριστήσει αυτά τα Χριστούγεννα!

Από τις 18 Δεκεμβρίου μέχρι τις 11 Ιανουαρίου του νέου έτους, έχετε έναν ακόμη λόγο να ανταλλάξετε αγαθά και υπηρεσίες: το μέλος που θα κάνει τις περισσότερες ανταλλαγές (είδος με είδος, όχι με χρήση trade points) θα επιβραβευθεί με 500 trade points από την Tradenow! Είναι ο δικός μας τρόπος να πούμε ευχαριστώ και να το δείξουμε εμπράκτως.

Σε περίπτωση ισοπαλίας μεταξύ μελών, θα συνυπολογισθούν και οι ανταλλαγές που περιλαμβάνουν trade points, ενώ αν και πάλι δεν προκύπτει νικητής, τότε θα συνυπολογισθούν και τυχόν προσφορές που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Έτσι, για κάποιο τυχερό και πολύ ενεργό μέλος μας, ο Άγιος Βασίλης φέτος μπορεί μεν ν’ αργήσει λίγο να έρθει, αλλά θα έρθει φορτωμένος με δώρα! Ανταλλαγή λοιπόν και προσφορά, πάνε πακέτο φέτος!Leave a Reply